KHR - HITEL1.HU - HITEL OKOSAN

hitel1.hu - HITELÜGYINTÉZÉS GYORSAN, OKOSAN
Tartalomhoz ugrás
Online KHR lekérdezés - Ügyfélkapu hozzáféréssel

Mit ismerhet meg a Saját Hiteljelentésből?
A Saját Hiteljelentésből hivatalos tájékoztatást kaphat, hogy melyik Referenciaadat-szolgáltató kezel Önről adatot a KHR-ben. A nyomtatványból megismerheti a nyilvántartott szerződésének főbb adatait (pl.: szerződés típusa, szerződés – és törlesztés összege, szerződéshez kapcsolódó dátumok, esetleges késedelmek, előtörlesztések stb.). Másodsorban információt ad arra vonatkozóan, hogy ki, mikor és milyen jogcímen kérte le adatait a KHR-ből, valamint tájékoztatást nyújt az Ön által tett adatkezeléssel kapcsolatos nyilatkozatairól is.

Folyamata:

1. Lépjünk be az ügyfélkapuba ( https:ugyfelkapu.gov.hu )

2. A menüben gomb megnyomása után válasszuk ki a KÖZIGAZGATÁS, JOG > ADATKEZELÉS, ADATSZOLGÁLTATÁS almenüt.

3. Keressük meg a SAJÁT HITELJELENTÉS sort.

4. Az új lapon válasszuk ki gombot.

5. Az adatok lekérését az "Ügyintézés indítása" gomb megnyomásával lehet elindítani. Az Ügyfélkapuba történő belépés után az igénylőlap automatikusan kitöltésre kerül az Ügyfélkapuban nyilvántartott, az adatszolgáltatáshoz szükséges saját adatokkal. A megjelenő személyes adatok nem módosíthatóak.

6. A BISZ Zrt. Adatkezelési Tájékoztatójának megismerése és elfogadása után ki  kell választani a kézbesítési módot, amely alapján a Saját Hiteljelentést a kiválasztott módon fogják megküldeni. Ez lehet az igénylő Ügyfélkapujában található értesítési tárhelyre történő kézbesítés, vagy postai úton a kitöltéskor megadott postacímre. A gyorsabb ügyintézés érdekében javasoljuk az értesítési tárhelyre történő kézbesítést.

7. Sikeres beküldés esetén az eredmény elérhető lesz a tarhely.gov.hu "Beérkező üzenetek" résznél ( a megadott email címre érkező visszaigazolásból is elérhető).
 


Jelen weboldal tartalma és a hozzá tartozó valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű, nem minősül pénzügyi szolgáltatás ajánlattételnek! Ezen információkat és adatokat a hitel1.hu üzemeltetője megfelelő gondosság mellett rendszeres időközönként felülvizsgálja és frissíti. A köztes időben azonban az adatok és információk elavulttá válhatnak, így azok esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy mielőtt a honlapunkon olvasott információk alapján üzleti döntést hozna, feltétlenül lépjen kapcsolatba velünk. A hitel1.hu fenntartja magának a jogot, hogy a jelen honlapon található információkat bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa.
Vissza a tartalomhoz